Korte martial arts dansfilm, waarin een horde trickers, breakers en freerunners tracht skatedancer Marco Gerris te weerhouden van ontsnapping in een flitsende mix van dansstijlen.

Een horde trickers, breakers en freerunners probeert in deze korte martial arts dansfilm skatedancer Marco Gerris te weerhouden om te ontsnappen. Is vrijheid een illusie? Binnen gevangenismuren vinden virtuoze dansgevechten plaats, onder muzikale begeleiding van DJ Irie. Een woordeloze, maar betekenisvolle mix van dansstijlen, onderdeel uitmakend van Point Taken: vier korte dansfilms van in Nederland werkende choreografen en filmmakers.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Sound Design
Muziek

Titel: Hyperscape
Jaar: 2010
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still