Korte slapstick. Hoog aan de gevel van een kantoorgebouw worstelt een zwaarlijvige schilder (Jack Wouterse) met een dieet van yoghurt en worteltjes, en een stomende hotdog aan de andere zijde van het raam.
Korte slapstick. Hoog aan de gevel van een kantoorgebouw worstelt een zwaarlijvige schilder met een dieet van yoghurt en worteltjes, en een stomende hotdog aan de andere zijde van het raam. Wanneer hij ontdekt dat een van de vensters openstaat wordt de verleiding te groot. Jack Wouterse speelt de schilder die bij iedere tegenslag steeds meer vastberaden raakt de hotdog te veroveren. De film is gemaakt in opdracht van Arbouw en dient als startpunt voor een discussie over voeding en leefgewoontes.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Producent
Shooting Star Filmcompany

Titel: Hotdog
Jaar: 2008
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still