Spannende ontknoping van het familiedrama over forensisch psychiater Fokke die via een erfenis in een succesvolle carrière als drugsdealer is gerold. In het derde seizoen krijgt hij concurrentie uit onverwachte hoek.
Kun je schone handen houden in de misdaad? Dat is de vraag in het afsluitende seizoen van de dramaserie over forensisch psychiater Fokke Augustinus, die een wietplantage van zijn vader heeft geërfd. Nu hij zelf een succesvol softdrugsimperium leidt, wordt het voor Fokke steeds moeilijker geweld te vermijden - zeker als hij te maken krijgt met een dreigende vijandige overname. Ook zijn vrouw Machteld blijkt niet ongevoelig voor de verlokkingen van macht, adrenaline en het grote geld.

Titel: Hollands Hoop 3
Jaar: 2020
Duur : 51 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020

Actie & AvontuurDramaMisdaadFamiliebandenThriller

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.