Corporate Finance-student en serveerster Estelle vraagt zich af of de haringparty met lallende zakenlui die haar verlekkerd aankijken ook haar voorland zal zijn.
Corporate Finance-student Estelle werkt als serveerster in een elegante vissenjurk op een haringparty in een onbestemd kantoor. Aan het einde van de avond heeft ze te kampen met wat brallende gasten die haar verlekkerd aanstaren en alleen maar nóg meer drank willen. Estelle wil weg, naar haar vrienden in de stad en ze lijkt zich af te vragen of dit soort troosteloze businessparties ook haar voorland zullen zijn.

Titel: Het stilleven van Estelle
Jaar: 2014
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still