Een persoonlijke en emotionele zoektocht naar vrijheid, liefde en vriendschap. Filmmaker Joost van der Wiel duikt in het losbandige leven van bluesmuzikant André van den Boogaart en komt te midden van de Brabantse blues vooral zichzelf tegen.

Filmmaker Joost van der Wiel wil maar één ding: vrij zijn. Maar hoe doe je dat? Hij zoekt het antwoord bij André van den Boogaart, een blueszanger die het leven uitdaagt en de ellende omarmt. In de pijn schuilt steeds een liedje, zegt hij. De 28-jarige Van der Wiel bewondert zijn ongedwongen levensstijl en herkent zich in de muziek die het oplevert. De blues is het leven bezongen in alle eerlijkheid.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Het kind is groot
Jaar: 2012
Duur : 29 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still