Ook in dit tweede seizoen van de hitserie leven we mee met Hendrik, Evert en Grietje en het dagelijkse reilen en zeilen in het bejaardentehuis. Laat die geraniums maar aan een ander over: zolang er leven is, gaan de Omanido's (Oud Maar Niet Dood) door, nu zelfs in een heuse bewonerscommissie.
Na de dood van zijn geliefde Eefje heeft Hendrik geen letter meer in zijn dagboek geschreven. Als hij haar oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Geschreven moet er worden. Wachten op de dood kan altijd nog! En dus richten de Omanido's in het tweede seizoen van de hitserie een bewonerscommissie op, maken ze nieuwe vrienden en uiteraard weer de nodige trammelant én gaan ze eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland…

Titel: Het geheime dagboek van Hendrik Groen 2
Jaar: 2019
Duur : 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020

HumorVriendschapMaatschappijDramaGezondheid

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.