Magische jeugdfilm over een geheime heksenraad. Een ogenschijnlijk normaal, dertienjarig meisje heeft speciale gaven en blijkt de heksen te kunnen helpen in de strijd tegen het kwaad.
Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een heksenraad bijeen. Deze vijf zogenaamde Sterrenheksen moeten de wereld behoeden tegen het kwaad. Omdat een van hen snode plannen heeft, sturen de anderen haar naar de gevreesde spiegelgevangenis. De vier heksen zullen snel een nieuw lid moeten vinden om hun magische cirkel te herstellen. Ondertussen ontdekken de dertienjarige Katie en haar beste vriend Roy in dit jeugdavontuur dat er onverklaarbare dingen gebeuren in hun buurt. En het wordt alleen maar erger wanneer de bijzonder begaafde Katie een mysterieus amulet krijgt.

Titel: Heksen bestaan niet
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

FamiliefilmGouden Films

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.