Animatiefiguurtje doet - anoniem - zijn relaas over de verschrikkelijke Job, die op de camping zogenaamd zijn blikopener komt lenen maar hem in de valstrik van het filmen lokt.
Let op het vraagteken in de titel. Wie ja zegt tegen film, kan van een koude kermis thuiskomen. Zo ook slachtoffer ‘M.’, die in deze animatie anoniem zijn relaas doet. Het door tegenlicht omkaderde silhouetje verhaalt hoe nieuwkomer Job op de camping zijn blikopener komt lenen. Maar als M. enthousiast ingaat op het aanbod om in een film te figureren, ontpopt de ‘filmmaker’ zich tot een verschrikkelijk mens. Teaser bij muziekproject Happy Camper.


Credits

Productiebedrijf
Job, Joris & Marieke
Distributie
Stichting Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf)

Titel: Happy Camper - Happy?
Jaar: 2011
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still