Animatieclip over een vriendelijke yeti die op de klanken van het lied Born with a Bothered Mind alle gruwelen van kamperen beleeft.

Happy Camper is het resultaat van een symbiose tussen animatie en diverse muziekstijlen, naar een idee van Job Roggeveen van animatiecollectief Job, Joris en Marieke. In deze clip trekt een vriendelijke yeti, als harig silhouette vormgegeven, erop uit met zijn oranje autootje en tentje. Zijn kampeeravonturen, van lek luchtbed tot met-wc-rol-onder-je-arm-naar-stinkend-toilet, worden vrolijk verbeeld op de klanken van het speciaal geschreven Born with a Bothered Mind.
Deze film wordt vertoond binnen het programma They Move, So They Are.

Titel: Happy Camper - Born with a Bothered Mind
Jaar: 2011
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still