In een wanhopige poging haar huidige relatie te redden, volgt film­maker Tatjana Božic de weg terug langs haar exen die verspreid over Europa wonen. Een open­hartig en tragikomisch zelfportret.
Tatjana Božic slaagt er maar niet in om een lang­durige liefdesre­latie te onder­houden. Ze vraagt zich af wat er toch mis is met haar. In een laatste, wanhopige poging de relatie met de vader van haar kind te redden, volgt de Kroat­isch-Neder­landse film­maker de weg terug langs haar exen. Ze filmt de intieme en soms pijn­lijke gesprekken met de mannen die verspreid over Europa wonen. Archief­beelden en homevideo’s met haar huidige geliefde maken het tragikomische zelf­portret compleet.

Titel: Happily Ever After
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 23 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2014

InternationaalHumorRomantiek

Gouden Kalf winnaar

Beste Montage (2014)
Boudewijn Koole

Gouden Kalf nominaties

Beste Lange Documentaire (2014)
Tatjana Božic

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte