Animatie waarin een jongen die net jarig is geweest, besluit dat hij eindelijk volwassen is. Maar als hij wakker wordt, blijkt hij beland in een onvolwassen droomwereld.
Animatie over een jarig jongetje dat besluit dat speelgoed en fantasie iets is voor kleine kinderen. Terwijl de vlaggetjes nog in zijn kamer hangen, bergt hij zijn speelgoed op in een kist die op slot gaat. Blij met zijn nieuwe leeftijd en volwassenheid gaat hij tevreden slapen. Maar dan wordt hij wakker van een driemans fanfareband op zijn bed en blijkt hij beland in een droomwereld. Geïrriteerd begint hij aan zijn reis terug naar huis.

Titel: Grown Up
Jaar: 2021
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills