Op de ijsbaan ziet Rink vanuit zijn gevonden voorwerpen-loket een verdachte jongen met een rugzak op een bankje. Dan slaan zijn gedachten op hol.
Als de krant vol staat met berichten over aanslagen, is een jongen met een grote zwarte rugzak, zijn gezicht grotendeels bedekt, al snel verdacht. Zeker als hij eenzaam op een bankje langs een ijsbaan zit en onrustig om zich heen kijkt. Deze tegelijkertijd droogkomische als spannende film speelt zich af bij het gevonden voorwerpen-loket van de ijsbaan, waar een meisje met een gevonden muts tegen medewerker Rink staat te ratelen. Hij houdt intussen de verdachte jongen in de gaten en raakt er steeds meer van overtuigd dat hij actie moet ondernemen.

Credits

Coproducent
Scenario
Production Design
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Glad ijs
Jaar: 2018
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

RomantiekDramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.