De dag, en daarmee zijn kindertijd, ontspoort als Koen op een ochtend tevergeefs in zijn ijshockeytenue op zijn vader en moeder wacht om hem weg te brengen.
De dag, en daarmee zijn kindertijd, ontspoort als Koen op een ochtend tevergeefs in zijn ijshockeytenue op zijn vader en moeder wacht om hem weg te brengen. Het huis is vreemd leeg. Ook op straat is geen mens te bekennen. Om de tijd te doden verstopt hij zich in de kast, springt op het ouderlijk bed en vindt verwonderd zijn zus huilend in haar bed. Er dreigt iets mis te lopen, maar de onbevangen jongen kan niet bevatten wat.

Credits

Producent
Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking

Titel: Fontanel
Jaar: 2011
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still