Eigentijds, komisch coming of age-verhaal waarin het leven een groep jeugdvrienden draait om het eindexamen, liefde, seks, vriendschap en het meest waanzinnige schoolfeest ooit.
De populaire Max maakt zich, met het eindexamen in zicht, eindelijk zorgen over zijn magere kansen. Hij benadert zijn nerdy jeugdvriend Ruben om hem bij te spijkeren. Die heeft ook een wens: hulp bij het organiseren van het meest waanzinnige schoolfeest ooit. De jonge hosselaars slaan daarom de handen ineen. Eigentijds en komisch coming of age-verhaal over toekomstdromen, hernieuwde vriendschap, spannende seks, narcistische en leuke chicks, triomfen en totale mislukkingen.

Titel: Fissa
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 42 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still