De vijftienjarige, rebelse Mia is de oudste dochter van een alleenstaande moeder. Haar leven komt op z'n kop te staan als ma een nieuwe vriend meeneemt. De productie was in handen van Kasander Film.
De vijftienjarige, rebelse Mia is de oudste dochter van een alleenstaande moeder. Ze hebben een moeizame relatie en veel conflicten. Mia's leven komt op z'n kop te staan als ma een nieuwe vriend meeneemt. Connor is een leuke en hartelijke man die echte belangstelling toont voor Mia en haar zusje. Ze bloeit op onder zijn aandacht. Maar waar ligt de grens? De productie was in handen van de Nederlandse producent Kasander Film.

Credits

Producent
Coproducent
Production Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Kasander Film
Distributie
Cinéart Nederland

Titel: Fish Tank
Jaar: 2009
Duur : 2 uur, 4 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.