Stop-motionanimatie over de rol van vergankelijkheid in ons leven. Een spelende jongen verstoort de sociale groepsorde binnen een kamer met etende mensen. De gevolgen zijn explosief.
In een kamer zitten vijf mensen aan een tafel met plek voor zes. Niemand kijkt door de ramen naar buiten, men prikt vooral verveeld in het eten. En hoewel iedereen versierd is met weelderige stoffen en sieraden, ogen hun lichamen verdord. Een geladen stilte vult de lucht in deze animatiefilm, waarin een spelende jongen onder de tafel het wankele evenwicht in de groep dreigt te verstoren. Zijn jeugdige onbevangenheid wordt hem niet in dank afgenomen en de gevolgen van zijn grensoverschrijdende acties zijn explosief.

Credits

Kostuumontwerp
Geluidsnabewerking
Postproductiebedrijf

Titel: Finity Calling
Jaar: 2018
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.