Drama, geïnspireerd op het thema zinloos geweld, waarin een jong stel te maken krijgt met de ellendige gevolgen ervan. Als clubeigenaar Milan zomaar in elkaar is geslagen, stort zijn wereld in.
Twintigers Milan en Sophie willen trouwen, kinderen krijgen en een danceclub openen. Niets lijkt hun wensen in de weg te staan. Tot Milan op een avond in zijn net geopende zaak zomaar in elkaar geslagen wordt. Hij komt in het ziekenhuis bij en krijgt te horen dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Zijn wereld stort in - maar niet alleen die van hem. Langzaam dringt bij Milan het besef door dat ook de mensen die dicht bij hem staan een nachtmerrie doormaken. Drama, geïnspireerd op de gevolgen van zinloos geweld.

Titel: Fataal
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 36 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still