Het dreigende haven­ter­rein van nachtelijk Rotterdam is de ideale plaats om te verd­wi­jnen voor een vrouw die twijfelt aan de zin van het leven. Zijn de zwart-witbeelden haar gedachten of is dit de realiteit?
Het dreigende, verlaten haven­ter­rein van nachtelijk Rotterdam is de ideale plaats om te verd­wi­jnen voor een vrouw die twijfelt aan de zin van het leven. Terwijl de kranen in de verte onbe­wegelijk op hun plek blijven en het water mini­male rimpelingen vertoont, schuiven de voeten van de vrouw steeds verder over het randje van een smalle steiger. Zijn de zwart-witbeelden haar gedachten of is dit de realiteit?

Credits

Producent
Scenario
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Distributie

Titel: Exit
Jaar: 2009
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01