Experimentele film. De zon komt op. Een jongen met een rode bal danst. Zijn bewegingen gaan over in die van een skater. De zon klimt. De skater danst verder met de stok van een oude man tot de zon ondergaat.
Als de zon opkomt boven Amsterdam, komt een jongetje met een rode bal aanlopen bij een oud havengebouw. Hij danst. Zijn bewegingen gaan over in de bewegingen van een vurige skater. De zon klimt. De skater danst verder met de stok van een oude man. Het jongetje zit op een bolder. Als de zon rood en geel ondergaat, krijgt de man de stok terug. De cirkel van het leven is rond.

Credits

Producent
Scenario
Set geluid
Productiebedrijf
Ryninks Holding BV
Distributie
Cobos Films BV

Titel: Equilibrium
Jaar: 2002
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still