Als drie mensen in de middle of nowhere een verlaten auto vinden, doen ze eerst alsof ze de mooie wagen terug willen brengen. Maar in deze komische film blijkt al snel dat ze alle drie iets anders in gedachten hebben.
Twee vrouwen en een man zien op een avond een auto langzaam komen aanrijden, zonder bestuurder maar met de lampen en de autoradio aan. Ze besluiten de mysterieuze wagen terug te brengen door de ‘thuis’-locatie in het navigatiesysteem te kiezen. Maar al snel blijkt dat ze alle drie iets anders in gedachten hebben. In een nachtelijke dwaaltocht proberen ze elkaar te slim af te zijn. De komische film komt voort uit een competitie van het Noordelijk Film Festival.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Kapitein Media
Postproductiebedrijf
Filmmore

Titel: Drie mensen vinden een auto
Jaar: 2015
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

HorrorActie & AvontuurDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.