Rapper/acteur Fresku als dubbelganger van Douwe Bob, compleet met diens blauwe pak, tatoeages en gitaar. Maar dan in Eindhoven in plaats van Amsterdam, met kip van de barbecue en een jetski.
Zanger Douwe Bob verruilt voor deze clip zijn vertrouwde Amsterdamse omgeving voor Eindhoven. Maar is het Douwe Bob eigenlijk wel? Hij ziet er namelijk verdacht veel uit als als rapper/acteur/cabaretier Fresku?! Gekleed in Douwe Bobs blauwe pak en voorzien van diens tatoeages én gitaar, hangt Fresku rond met zijn homies in Eindhoven. Hij eet kip van de barbecue en rijdt rond op een jetski (geplaatst op een aanhanger). Aan het eind van de geestige clip van Teemong komt Douwe Bob zelf ook nog even kennismaken met zijn dubbelganger.

Credits

Regie
Camera
Montage
Cast (hoofdrol)

Titel: Douwe Bob - How Lucky We Are
Jaar: 2016
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.