Visuele verbeelding van Vasalis' onsterfelijke gedicht De idioot in het bad, over een oude man die geniet van een van de weinige momenten waarop hij zichzelf kan zijn.
Visuele verbeelding van Vasalis' onsterfelijke gedicht De idioot in het bad. In een groenwitte omgeving zit een oude man in bad - een van de weinige momenten in zijn door anderen geregelde leven waarop hij zichzelf kan zijn. De camera streelt het gezicht van de man en de details in de lichte badkamer. Maar onvermijdelijk komt het moment waarop de kordate werkelijkheid zich aan hem opdringt - onder het toeziend oog van dichter en voordrager Ramsey Nasr.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Dichter draagt voor - De idioot in het bad
Jaar: 2013
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013

Kunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.