De laatste ogenblikken van een man voordat hij in een stormachtige nacht verdwijnt op zee. In een bootje krabbelt hij iets op een stuk papier. Een afscheidsbrief? Of zit het toch anders in dit experiment met perspectief?
De wind huilt en de regen klettert meedogenloos tegen de raampjes van het stuurloze scheepje waarin iemand beschutting zoekt. De buitenboordmotor is uitgevallen. Bij het schaarse licht van een lantaarn probeert de man wanhopig het binnenstromende water weg te hozen. Hij stopt zijn brief in een fles. De dramatische situatie krijgt betekenis door het gekozen standpunt.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Gerrit Rietveld Academie
Tungstenpro studio

Titel: Dear Saskia
Jaar: 2017
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills