De paden van twee eenzame zielen kruisen elkaar. Het lijkt erop dat ze elkaars leven kunnen verrijken - misschien bloeit de liefde op?
Dimitri is eenzaam en depressief: hij stoeit met de uitzichtloze situatie sinds het faillissement van zijn feestwinkel, met de troep in zijn huis en met kleine alledaagse troubles zoals een lekkende vriezer. Marina komt net uit een relatie en heeft besloten op avontuur te gaan. Ze komt Dimitri op het spoor via een website voor goedkope slaapplekken. Het lijkt erop dat er iets moois tussen hen kan ontstaan, misschien zelfs op romantisch gebied. Maar niet alles is wat het lijkt in dit duistere sprookje.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Set geluid

Titel: De tijd leert
Jaar: 2021
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills