Waarom zouden alleen volwassenen regeltjes mogen bedenken? De lekker eigenwijze Floor doet dat ook, en geeft zo antwoord op alle belangrijke levensvraagstukken die een meid van tien bezighouden.
Serie gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman over Floor, een eigenwijs meisje met een originele kijk op het leven. Floor vindt dat kinderen, net als volwassenen, net zo goed regels mogen bedenken. En dat doet ze dan ook volop. Ze leert van de dingen die ze meemaakt en maakt regels om de kinderen van Nederland te waarschuwen. Haar regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van tien. Zoals: Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? En wat als je beste vriendin krentenbaard heeft en jij dat ook wil?

Titel: De regels van Floor
Jaar: 2018
Duur : 10 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills