Floor barst ook dit derde seizoen weer van de tegendraadse ideeën om situaties naar haar hand te zetten. De regels van Floor won een International Kids Emmy Award, de belangrijkste internationale prijs voor een jeugdserie.
De jonge Floor heeft een heel boek vol tips en regels om je weg te vinden in de wereld van de prepuberteit. Wat doe je als je vader op school een praatje moet geven over zijn werk, maar jij zijn beroep supersaai vindt? Of wanneer een rare, veel te dure pet met een eenhoorn erop de nieuwste rage op school is? Hoe ga je om met een veel te fanatieke voetbalvader? De regels van Floor is, met een prestigieuze International Emmy Kids Award op zak, ook een groot succes over de grens.

Titel: De regels van Floor 3
Jaar: 2020
Duur : 10 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020

FamiliefilmFamiliebandenDramaVriendschapHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.