Een lowbud­get­vakantie aan een idyl­lisch Hollands watertje veran­dert voor twee recent ontslagen bankiers en hun gezinnen in een ware survival­tocht. Psychol­o­gische thriller met boven­natu­urlijk sausje.
Lekker weg in eigen land? Voor twee recent ontslagen bankiers en hun gezinnen pakt dat toch anders uit, wanneer hun lowbud­get­vakantie in een ware survival­tocht veran­dert. Het schi­jn­baar idyl­lische bosmeertje brengt namelijk het slechtste in de kampeerders naar boven. De vriend­schap over­leeft het in ieder geval niet. Psychol­o­gische thriller met een licht boven­natu­urlijk sausje. Gijs Scholten van Aschat maakt zijn debuut als co-scenarist.

Titel: De poel
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 22 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

Gouden Kalf winnaar

Beste Geluid (2014)
Wart Wamsteker

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte