Millennial Chris merkt op zijn dertigste verjaardag tot zijn ontzetting dat er een tikkende bom in zijn buik groeit. Kan een bomexpert hem helpen het explosief onschadelijk te maken?
Terwijl zijn vriendin de taart voor zijn surpriseparty in de oven zet, krijgt Chris op zijn dertigste verjaardag buikpijn. Hij merkt dat er een tikkende tijdbom in zijn buik zit, die hij eerst nog voor zijn vrienden probeert te verbergen. Samen met de opgetrommelde bomexpert Alim onderzoekt Chris door middel van flashbacks het probleem, dat lijkt samen te hangen met de existentiële vragen die hij zichzelf stelt: heeft hij de ware gevonden, is hij wie en waar hij wil zijn?

Titel: De Ontmoeting - Wanneer ik ontplof
Jaar: 2020
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

HumorDramaVriendschapAbsurdisme

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.