Kort drama waarin Roos (7) tijdens de vakantie door haar moeder aan haar lot wordt overgelaten. Roos houdt zichzelf voor dat dit een memorabele vakantie zal worden. Met of zonder haar moeder.
De zevenjarige Roos is samen met haar moeder op vakantie als ze ’s ochtends alleen in het Sunshine Motel wakker wordt. Roos is evengoed van plan om van haar dag te genieten, ijsjes te eten, te zwemmen in de zee en naar de kinderdisco te gaan - met of zonder haar moeder. Maar het blijft lastig om die vakantie-illusie vast te houden. Als de nacht valt, neemt Roos een rigoureus besluit.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Montage

Titel: De Ontmoeting - Sunshine Motel
Jaar: 2021
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills