Van de Madonna en de bijstandsmoeder tot de moderne moslima. Deze videoclip op muziek van Annabel Laura is een ode aan de vrouw in al haar verschillende gedaantes.
Deze roadmovie kent zeven personages, maar slechts één actrice. Zij belichaamt zeven verschillende types vrouwen. Hulpeloze, wanhopige, autoritaire, gelovige, onafhankelijke en heilige vrouwen wisselen elkaar af, terwijl de actrice verder rijdt in haar auto en meezingt op de muziek van Annabel Laura. Daar, in de auto, zijn al deze verschillende vrouwen even aanwezig en gunnen zij een blik op hun intieme, persoonlijke momenten. Alle vrouwen smelten uiteindelijk samen in deze metaforische videoclip over de bevrijding van stigma’s.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp

Titel: De Ontmoeting - See the Beauty
Jaar: 2018
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

MaatschappijMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.