Donkere komedie over een glazenwasser wiens leven aan een zijden draadje hangt. Of hij het na kan vertellen? Dat hangt mede af van de oplaadduur van een lege iPhone...

Glazenwasser Dennis valt van de dertigste verdieping van een flatgebouw. Hij heeft geluk: op de vijfentwintigste verdieping blijft hij hulpeloos bungelen voor het appartement van Debbie, die zich klaar maakt voor een date. Door de geluidsisolerende dubbele beglazing voeren ze een ongemakkelijk gesprek. De onhandige situaties stapelen zich zo op in deze bizarre komedie, boordevol staaltjes miscommunicatie.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: De Ontmoeting - Hou vast
Jaar: 2018
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.