Terwijl haar ouders ruziën temidden van de verhuisdozen, zit de dertienjarige Mariska op het strand om stiekem te roken met haar vriendinnen. Daar krijgt ze oog voor een oudere kitesurfer.
De dertienjarige Mariska rookt stiekem met haar vriendinnen op het strand en raakt geïnteresseerd in een oudere kitesurfer. Thuis valt het gezin langzaam uit elkaar. Haar ouders ruziën, waardoor zij vaak zit opgescheept met haar broertje. Licht onwerkelijke locaties creëren een benauwende sfeer: thuis zit alles in verhuisdozen en Mariska belandt met de kitesurfer op een donker feest in een bunker in de duinen.

Titel: De nieuwe Lola's - Storm
Jaar: 2005
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still