Na twee jaar geleden getroffen te zijn door een hersenbloeding is niets meer hetzelfde voor de 21-jarige Jasmijn. Samen met haar moeder zoekt zij voortdurend naar het juiste evenwicht tussen zorg en zelfstandigheid.
De 21-jarige Jasmijn kreeg twee jaar geleden op reis een hersenbloeding. Eenmaal thuis veranderde alles, niet alleen voor Jasmijn maar ook voor haar ouders en twee jongere broers. Moeder Peronne bevindt zich in een constant dilemma: waar moet ik sturen, waar moet ik afstand nemen? Ze neemt haar dochter bij de hand om haar mogelijkheden te ontdekken, maar is tegelijkertijd zondebok voor alles waar Jasmijn tegenaan loopt. Documentaire waarin inzichtelijk wordt gemaakt hoezeer Jasmijn én haar moeder zoeken naar het juiste evenwicht tussen zorg en zelfstandigheid.


Credits

Uitvoerend Producent
Research
Geluidsnabewerking
Muziek
Onegg
Productiebedrijf
Vossenfilms

Titel: De lengte van liefde
Jaar: 2016
Duur : 48 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2016

Gezondheid

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Filmprijs van de Stad Utrecht (2016)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.