Thriller over een arts uit Brussel, Tom, die wanhopig op zoek is naar een spoor van zijn dochter Louise, die 18 maanden geleden plotseling verdween. Het spoor leidt naar de Ardennen.
Thriller over een arts uit Brussel, Tom, die wanhopig op zoek is naar een spoor van zijn dochter Louise, die achttien maanden geleden verdween. Tijdens zijn zoektocht komt hij een zestienjarig meisje tegen dat in de periode van Louise's verdwijning van huis is weggelopen. Tom is ervan overtuigd dat zij meer weet over zijn dochter. Hij volgt het meisje naar de Ardennen en belandt in een onbekende omgeving, waar niets is wat het lijkt.

Titel: De indringer
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 50 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still