Licht absurdistisch drama waarin een jonge vrouw vanuit het hiernamaals terugkijkt op de laatste, allesbepalende avond van haar leven. Wie heeft haar naar deze hel gestuurd? En waarom?
Een uit de hand gelopen ruzie in een karaokebar eindigt voor Valerie in een enkeltje naar de hel. Samen met een mannelijke lotgenoot die bij leven geld stal, zoekt ze naar antwoorden. Wie heeft haar hier in ’s hemelsnaam heen gestuurd - en waarom? Was het misschien vanwege het dood drukken van dat irritante insect? Wanneer ben je een werkelijk slecht mens? Licht absurdistische film waarin een jonge vrouw vanuit het hiernamaals terugkijkt op de laatste, allesbepalende avond van haar leven.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
HALAL
Go Short - International Short Film Festival Nijmegen
Distributie
Go Short - International Short Film Festival Nijmegen

Titel: De hel
Jaar: 2015
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

HumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.