Niet de tekst, maar de houding en de blikken van de passagiers in lijn 54 vertellen het verhaal over de vrouw die in gewetensnood raakt van de smekende blikken van een angstig meisje.
Niet de tekst, maar de houding en de blikken van de passagiers in lijn 54 vertellen dit verhaal over een herkenbaar moment van twijfel. De vrouw die met haar vriendin de metrolijn richting Gein neemt, raakt in gewetensnood wanneer een angstig meisje, dat met een oudere man reist, haar met haar blikken fixeert. Moet ze zich er juist wel of niet mee bemoeien? Snel beslissen is geboden, want voor ze het weet heeft die eeuwig optrekkende metro zijn deuren alweer gesloten.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Montage
Productiebedrijf
Liesbeth Wieggers Producties

Titel: De 54
Jaar: 2010
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still