Twee wadlopers springen synchroon over plassen en bewegen zich gelijk door het water, ondersteund door krachtige muziek van The Ex. Het gevecht met de elementen zorgt voor onconventionele dansbewegingen.
Twee mannen wandelen over het wad met een stok. Ze springen synchroon over plassen, bewegen zich gelijk door het water. Het gevecht met de elementen in Two Men Walking zorgt voor onconventionele dansbewegingen. Maar de mannen voeren niet alleen strijd met de elementen: hun barre tocht ontaardt in een fysieke krachtmeting tussen de als vrienden begonnen wandelaars. De beelden worden ondersteund door krachtige muziek van The Ex.

Credits

Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Egmond Film and Television
Omroep
NTR
BBC Television

Titel: Dancing Across The Water - Two Men Walking
Jaar: 2003
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.