Aflevering uit tv-serie met zesjarigen. Teet, Flo, Mies, Daaf, Mauli en Hiske wonen in de grote stad en zitten bij elkaar in de klas. Als de school is afgelopen maken ze van alles mee.
Dertiendelige tv-serie, vervolg op Kinderen van Waterland. Teet, Flo, Mies, Daaf, Mauli en Hiske wonen in de grote stad en zitten bij elkaar in de klas. Als de school is afgelopen maken ze van alles mee. Zo vindt Teet een portemonnee en Hiske een weggelopen poesje. Mauli zoekt naar de knuffelpapegaai die haar moeder met de vuilnisman heeft meegegeven, Daaf krijgt een nieuw zusje en Flo raakt haar vader kwijt in het warenhuis.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
BosBros
Omroep
AVRO TV

Titel: Dag juf, tot morgen
Jaar: 1994
Duur : 15 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.