De zussen van de maker hebben veel geworsteld met psychische problemen, maar daar nooit met haar over gepraat. Als jongvolwassenen besluiten ze eindelijk het gesprek aan te gaan.
De jongere zussen van maker Manna Duk, Suus en Saartje, hebben veel geworsteld met psychische problemen, maar daar vroeger nooit met haar over gepraat. Nu ze alle drie jongvolwassen zijn, besluit Manna eindelijk het gesprek aan te gaan over de onbesproken worstelingen. Zo hoopt ze haar zussen beter te leren kennen en begrijpen. Met haar camera legt ze vast hoe het is om samen openheid te creëren. Een intieme film over psychische problemen onder jongeren en openheid binnen familierelaties.

Credits

Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Titel: Daar praten wij niet over
Jaar: 2021
Duur : 39 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills