Een nachtelijke overval op een echtpaar krijgt een geheel andere betekenis wanneer helder wordt wat er aan de gebeurtenis vooraf is gegaan. Kernvraag van het drama: mag je beslissen over andermans lot?
Een nachtelijke overval op een in bed liggend echtpaar krijgt een geheel andere betekenis wanneer helder wordt wat er aan de gewelddadige gebeurtenis vooraf is gegaan. Het drama over het maatschappelijk urgente thema van dementie komt daarmee in luttele minuten tot de kernvraag: mag je beslissen over het lot van de ander of niet? Reikwijdte en diepte van liefde, leven en dood worden in de film tot kwesties van bijna onmenselijke verantwoordelijkheid.

Credits

Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Costa del Sol
Jaar: 2014
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

RomantiekMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.