Misdaad­drama waarin een Amster­damse rechercheur jaagt op een meedo­gen­loze crim­i­neel (Jeroen Willems) die geen emoties toont en zo onschend­baar lijkt. Totdat er een dochter opduikt met problemen.
Frank jaagt als inspecteur bij de recherché op Mirko (Jeroen Willems), een meedo­gen­loze crim­i­neel die geen gezin heeft of andere banden. De schi­jn­baar onschend­bare maakt zich niet druk om zijn conflict met de Russische maffia of de politie. Maar alles veran­dert als Mirko’s ex-vriendin hem om hulp vraagt. Zij vreest voor de veiligheid van haar dochter — die ook Mirko’s kind blijkt. Frank beseft dat Mirko nu toch een zwakke plek heeft: zijn dochter.

Titel: Cop vs. Killer
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

Gouden Kalf winnaar

Beste Acteur Televisiedrama (2012)
Jeroen Willems

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte