Speelfilm over de dochter van een garagehouder die door een incestueus verleden weigert te praten. Samen met haar vriendin houdt ze er vreemde praktijken op na.
Speelfilm over de dochter van een garagehouder en bijstandsvrouw Charley (Marie Kooiman), die door een incestueus verleden weigert te praten. Samen met haar vriendin lokt ze mannen mee naar huis, verleidt en vergiftigt ze en ontdoet de heren van hun geslachtsdeel. Dan komt aan het licht dat Charley wel kan praten. Van Gogh, die ruzie had met filmcriticus Hans Beerekamp, voerde oud-festivaldirecteur - destijds HP journalist - Michiel Berkel op als de sadistische inspecteur Beerekamp.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Wanker Brothers

Titel: Charley
Jaar: 1986
Duur : 1 uur
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 1986

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.