De onheilspellende beats van Cesqeaux & Mightyfools vormen de soundtrack bij het verhaal van twee gangsters in de dop, die met een gevonden pistool geld, drank en meiden scoren.
Twee Amsterdamse straatschoffies krijgen de kans om van kleine criminaliteit over te stappen naar het échte werk, als ze in het straatafval een pistool vinden. Zo is het een stuk makkelijker geld, drank en meiden te krijgen. Maar de euforie duurt niet lang. De heftige gebeurtenissen in de snel gemonteerde videoclip over jonge gangsters in de dop passen perfect bij de zware, onheilspellende beats van de Nederlandse producers Cesqeaux & Mightyfools.

Titel: Cesqeaux & Mightyfools - Murder
Jaar: 2016
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.