Ze belanden over het algemeen in de vuilnisbak, maar er is ook een andere bestemming denkbaar voor gebruikte tampons, zoals indierockband Canshaker Pi in deze clip laat zien.
De videoclip voor What You’re Trying to Say van de Amsterdamse indierockband Canshaker Pi werd opgenomen in de catacomben van Paradiso, met name in en rond de damestoiletten. De slow-motionbeelden en de kille belichting versterken de unheimische sfeer nog eens extra. De clip toont hoe verschillende vrouwen een tampon van het schaaltje nemen van de toiletjuffrouw en ermee de wc in gaan - én wat er later met de gebruikte tampons gebeurt. Zanger/gitarist Willem Smit schreef het scenario voor de clip, waar bandlid Ruben van Weegberg een rol in speelt.

Credits

Productiebedrijf
Sugar Rush

Titel: Canshaker Pi - What You're Trying to Say
Jaar: 2017
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.