Heel irritant, net gescheiden ouders. Zeker wanneer je je moet focussen op een belangrijk sporttoernooi. Emma (15) merkt dat haar audiodagboek verrassende inzichten oplevert.
Emma doet er alles aan om haar net gescheiden ouders te pleasen. Maar alle ruzies en veranderingen maken haar onrustig. En dat terwijl ze hard moet trainen voor het NK schieten, waar ze kampioen hoopt te worden. Emma moet wennen aan het leven tussen twee huizen en dan komt haar vader ook nog met een nieuwe vriendin op de proppen. Ze doet haar best om alle veranderingen bij te houden, maar als het na een paar weken alweer uit is, barst bij Emma de bom. Via haar audiodagboek gunt ze de kijker een blik in de ziel van een pubermeisje met gescheiden ouders.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Animatie

Titel: Buitenstebinnen
Jaar: 2017
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills