Remake van de Nederlandse film In Oranje, over de 12-jarige Gilles, wiens leven wordt beheerst door voetbal. Als zijn vader overlijdt, verliest hij zijn meest fanatieke supporter.
Jeugdfilm is een remake van de Nederlandse film In Oranje, over de twaalfjarige Gilles, wiens leven wordt beheerst door voetbal. Als zijn vader overlijdt, verliest hij daarmee zijn meest fanatieke supporter. Als dan ook nog blijkt dat hij door een blessure niet meer mag voetballen, stort zijn wereld in. Hij verzwijgt dit voor zijn moeder en werkt zichzelf steeds verder in de nesten. Een zoektocht naar zelfstandigheid en een leven zonder vader.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Menuet

Titel: Buitenspel
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still