Bokoesam nam een overdosis wasverzachter voor deze videoclip, waarin de verliefde rapper zwoele poses aanneemt in een campy, absurdistische sfeer vol pasteltinten.
‘Zij heeft mij te pakken, ik ben zo in love’, zingt de Amsterdamse rapper Bokoesam. In de absurdistische videoclip presenteert hij zich als een lieve en guitige jongen. In zachte pasteltinten en een campy sfeer neemt hij allerlei zwoele poses aan, maar de locaties zijn redelijk ongebruikelijk: op een hometrainer, in bad - maar ook achter een make-uptafel en op de wc (met de deur open). De ‘BBB’ die hij bezingt is wellicht een van de dames die in beeld komen, waaronder vrouwelijke bodybuilders en een twerkende danseres.

Credits

Still fotografie

Titel: Bokoesam & Jonna Fraser - BBB
Jaar: 2017
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still