Noors drama waarin een blind geworden vrouw haar leven op de rails probeert te houden. Maar hoe krijg je grip op het bestaan en je relatie als je al moeite hebt om niet te stru­ikelen in je eigen huis?
Sinds Ingrid blind geworden is blijft ze het liefste thuis, waar ze alleen is met haar echtgenoot en haar gedachten. Binnen de veilige muren van haar flat probeert de hoofd­per­soon in dit Noorse drama haar wankele bestaan op de rails te houden. Maar hoe krijg je grip op het leven en je relatie als je al moeite hebt om je eigen kleren uit te zoeken, zelf eten te koken en niet te stru­ikelen in je eigen huis?

Titel: Blind
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

RomantiekMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte