Het is voltooid. Maar waarom wil de schrijver tijdens een etentje met vrienden zo weinig vertellen over zijn nieuwe boek? Een geheimzinnige bezoeker tilt dit eenvoudige verhaal naar een ander plan.
Romanschrijver Polo Neveling organiseert een diner voor intimi om het voltooien van zijn nieuwste boek te vieren. Hij is verrast als zijn eerste gast veel eerder arriveert dan gepland. "Ik kom zelden gelegen, meestal te vroeg", spreekt deze. Neveling loodst hem snel naar de keuken, waar hij hem verborgen houdt. Als het etentje is begonnen, lijkt alleen de dochter van de schrijver op te merken dat vader met zijn gedachten ergens anders is. Het wordt duidelijk dat hij een andere reden heeft voor zijn diner. De avond zal een ontroerende wending nemen.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid

Titel: Blanco
Jaar: 2019
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

GezondheidDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.