Animatiefilm over Theo die een grote angst ontwikkelt nadat hij met zijn gele autootje op een beer op de weg is gestuit. Om hier vanaf te komen, zal hij zijn innerlijke beren moeten weten te temmen.

Animatiefilm over Theo die niets liever doet dan rijden in zijn gele autootje. Op een dag stuit hij op een beer op de weg. Door de schrik krijgt hij een ongeluk. Na het voorval ontstaat er bij Theo een steeds groter wordende angst om zijn oude leven op te pakken. Hoe meer hij de angst toelaat in zijn leven, hoe meer beren hij om zich heen begint te zien. Als al zijn paden geblokkeerd zijn, beseft hij dat hij zo niet kan doorgaan. Hij moet zijn innerlijke beren temmen om hier vanaf te komen.

Credits

Producent
Scenario
Sound Design
Muziek
Still fotografie
Productiebedrijf
Willem de Kooning Academie

Titel: Beren op de weg
Jaar: 2014
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

HumorAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.